Scott Hall, University of Georgia

Scott Hall consisted of a renovation of approximately 12,106 square feet of student life and supporting office space on the building’s two floors. The facility, constructed in 1963, has most recently been used as an Officers Club by the Navy Supply Corps School. In keeping with that use, the open space on the main floor will be renovated to accommodate a student center. A coffee shop/grill operation complements the student center. The lower floor of the building underwent minor renovation for administrative support space. The project included mechanical upgrades and improvements to meet life safety and ADA compliance requirements and improvements to the building envelope.

Show More
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2020 by Dunwody/Beeland, Architects, Inc.